FunkyGolf

Golf Promotes Business and Friendship

Bedrijfsevenementen

Funky Golf organiseert graag ook uw Bedrijfsevenement…

Op basis van meer dan 25 jaar ervaring is grondlegger Rob van Mastrigt erin geslaagd zijn grootste passies, zijnde golf, muziek en ‘business netwerken’ te combineren… en wel via enerverende Funky Golf Events inclusief exclusieve after party’s.

Eerstens door de certificering als golf professional af te ronden en door als DJ XLR door te breken naar de grote podia (ook als resident DJ in gerenommeerde etablissementen, waaronder www.bierfabriek.com www.dizzy.nl www.theharbourclub.nl www.shoreclub.nl www.30LOVE.nl). Official website: www.djxlr.com

Vervolgens door in samenwerking met diverse golf professionals, artiesten (zangers, muzikanten, bands en DJ’s) en hostesses – een bijzonder entertaining format neer te zetten.

Golf Promotes Business & Friendship

In die hoedanigheid organiseert de XLR Entertainment Group – inmiddels met een team van zeer gedreven partners, professionals en vrijwilligers – enerverende, verrassende en zakelijk ingerichte ‘entertaining’ golf en business evenementen.

1 – World Golfers Championship – (opgericht in 1995)
2 – Entertaining Bedrijfsevenementen
3 – Inter Bancair Golf (IBG)
4 – Funky Golf Events (Indoor & Outdoor)
5 – Special Events (Masters of Luxury, Miljonair Fair, InfoSecurity, Young Professionals,
Le Salon du Golf – Paris, 12 Provincies Championship etc.)
6 – Rent-a-Simulator (inclusief volledig entertainment programma)
7 – Rent-a-Stage (professioneel podium met licht, geluid en muzikale invulling)
8 – Funky-Night-Golf (feest en golfen met verlichte golfballen)
9 – Impressariaat voor bekende en minder bekende artiesten
10 – Muzikaal aangeklede bedrijfsevenementen en optredens

Deze evenementen worden op diverse golfbanen gehouden als ook op speciale gelegenheden, waaronder Dizzy Rotterdam, The Harbour Clubs, Masters of Luxury, Le Salon du Golf – Parijs, Jaarbeurs, RAI, Cruise Terminal, Off Corso, ICT Beurzen, indoor Golf Centra, uitgaansgelegenheden en andere evenementen.

Uw eigen World Golfers Championship evenement…
Het is zeer eenvoudig om uw eigen golf – of club event te houden in het kader van het World Golfers Championship evenement! Stuur ons een email voor verdere informatie…

Graag maken wij van uw (bedrijfs-) golfdag een speciaal evenement.

Deze dag staat dan mogelijk ook in het teken van kwalificatie voor het WK – World Golfers Championship. Daarnaast brengen wij graag offerte uit voor een op maat gesneden aanbieding, waarbij wij ook alle overige zaken voor u kunnen organiseren. Een greep uit ons aanbod:

 • Algemene organisatie en wedstrijdleiding
 • Ontvangst met koffie, thee en lekkernij
 • World Golfers Championship
 • Luxe borrelgarnituur per flight & lounge na afloop golfronde
 • Professionele golf simulator inclusief golf pro
 • Mogelijke extra ideeen op de golf simulator (demo, games)
 • Deelname aan de WGC Tour
 • - inclusief de mogelijkheid voor het verwerven van een plek
 • in de landelijke finale van het World Golfers Championship (niet kosteloos)
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Verzorgde muziek (DJ(‘s), zanger(s) en/of band)
 • Verzorgde prijstafel
 • Exclusieve Diner & After Party

Via de diverse allianties zijn wij daarbij tevens in staat om uw business te positioneren en te promoten tijdens de door ons georganiseerde prestigieuze – golf – “business events”.

Daarbij verzorgen wij het evenement zo mogelijk front-end:
- business concept
- draaiboek
- organisatie
- werving
- entertainment
- logistiek
- after sales

Het accent ligt daarbij op een golf gerelateerd ‘entertaining programma’ met zakelijke relaties, personeel of andere genodigden.

Onze specialiteit daarbij is toegespitst op het onderhoudende karakter van het event, waaronder golf instructie, show elementen, competitie – inclusief indrukwekkende prijzentafel – en vooral ook de ‘muzikale’ entertainment factor tijdens het evenement en/of gedurende de geheel verzorgde after party inclusief diner.

Nieuwe Relaties = New Business

Daarnaast zijn wij als golf professionals ook geëquipeerd om uw persoonlijke golfvaardigheden te ontwikkelen. Vanaf het behalen van uw golfvaardigheidsbewijs (GVB) tot aan het drastisch verlagen van uw handicap.

Succesvol golfen of zakendoen heeft veel te maken met technische bagage, maar vooral ook uw persoonlijke gesteldheid.

Alleen technische kunde is geen garantie voor succes. Het is juist het menselijke aspect dat centraal staat in onze aanpak. Wat kunt u er zelf aan doen om te komen tot verbeterde prestaties.

Door het versterken van de fysieke maar zeker ook uw mentale gesteldheid, komt u dichter bij de essentie van succes.

Member World Golf Teachers Federation

De relatie met golf en succesvol zaken doen heeft alles van doen met de combinatie van techniek, fysieke gesteldheid en mentale fitness. Op deze drie aspecten leggen wij de nadruk, hetgeen een veel completere innerlijke balans teweeg brengt.

Don’t hit your ball, golf your ball!

Golf is ook een middel voor het bestrijden, danwel voorkomen van stress. Het effectief en snel kunnen verwerken van tegenvallende resultaten, over uitstekende fysieke conditie en communicatieve vaardigheden beschikken en vooral het positief benaderen van uw doelstellingen staan borg voor beter golf. De factor ‘er plezier in hebben’ zal ook rechtevenredig toenemen. Dit is allemaal direct te reflecteren op succesvol zaken doen.

Op basis van onze ruime ervaring in het bedrijfsleven en behaalde successen in golf, is er een aantoonbare harmonie ontstaan tussen succesvol zaken doen en (gezellig) presteren in de golfsport.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en onderzoek wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen!